Składniki:
- 500g kiszonej kapusty
 - 1 cebula
 - 2 średnie marchewki
 - 2 łyżki cukru lub więcej
 - 3 - 4 łyżki oleju lub oliwy
 - sól, pieprz,
 
Wykonanie: 
- kapustę odciskamy z nadmiaru soku i siekamy,
 - cebulę drobno kroimy,
 - marchewkę ścieramy na tarce o drobnych oczkach.
 - Mieszamy.
 - Następnie dodajemy cukier, sól, pieprz i olej (oliwę).
 - Ponownie mieszkamy i odstawiamy na chwilkę do "przegryzienia się" składników.
 
Smacznego :) 

dziękuje :) super przepis!
OdpowiedzUsuńdziękuje również, bardzo dobra surówka, polecam wszystkim! zdrowa smaczna i do tego tania. pozdrawiam Wszystkich wielbicieli surówek. Piotrek
OdpowiedzUsuńbrałem ją jak rolnik dotację z unii
OdpowiedzUsuń